Bestaand vastgoed

Aanspreekpunt in jouw taal

Persoonlijke begeleiding

Professioneel advies

Betrouwbaar netwerk​​

Bestaand vastgoed zoeken in Spanje met een ervaren vastgoedspecialist

Excellent Marbella is dé vastgoedspecialist in regio Marbella, Mijas en Estepona. Of u nu een luxe appartement zoekt, een statig penthouse of een vrijstaande villa, wij vinden de woning die écht bij u past. Door ons ruime netwerk en jarenlange ervaring weten we wat leeft in de markt en vinden we het ideale appartement, penthouse of villa voor u en uw gezin. Bovendien heeft u bij onze makelaardij altijd een Nederlands aanspreekpunt. Al ons vastgoed is van excellente kwaliteit en voldoen aan de hoogste constructie-eisen. U koopt bij Excellent Marbella altijd een A-klasse woning.

Introductie

Met behulp van deze tool kunt u uw informatie overdragen over misschien wel uw toekomstige woning. Als wij uw informatie hebben ontvangen gaan wij op zoek naar de beste opties.

Persoonsgegevens

Uw gegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  • Stap 1: De woning
  • Stap 2: Persoonsgegevens

Naar wat voor type woning bent u op zoek?

Kies één of meerdere opties *

Ligging *

Vul de verplichte velden in

Altijd actueel aanbod

In tegenstelling tot in Nederland, kunnen in Spanje woningen bij meerdere makelaars tegelijkertijd te koop staan. Om deze reden hebben wij een beperkt aanbod op onze site staan. Dit doen wij omdat we willen voorkomen dat specifieke woningen niet meer beschikbaar zijn. In plaats daarvan bieden wij u altijd actueel aanbod aan op onze site en nemen we de tijd om voor onze klanten passende woningen te zoeken in Spanje. Hierdoor kunnen wij u na het eerste gesprek direct woningen aanbieden die op dat moment in de markt zijn.

Persoonlijke aanpak en snelle service

Bij Excellent Marbella hebben we klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Een persoonlijke aanpak vinden we daarom heel belangrijk. Bij ons bent u zeker geen nummertje. Wij nemen graag ruim de tijd voor u. Voordat we gaan zoeken, brengen we eerst al uw wensen voor uw nieuwe woning in kaart. Op basis van deze zoekcriteria gaan we voor u op zoek naar een nieuwe woning. Hierbij houden we altijd rekening met uw smaak en persoonlijke voorkeuren. Doordat we een klein makelaarskantoor zijn, kunnen we snel schakelen. Dit geldt zowel voor het plannen van een afspraak en bezichtigen, maar ook voor het verhuizen van en naar uw nieuwe woning en de juridische afwikkeling van uw aankoop.

Complete meubilering van uw woning

Wanneer u hulp nodig hebt bij het verhuizen van uw spullen kunt u gebruik maken van onze totaalinrichtingsservice. Wij transporteren indien gewenst uw meubelen en spullen naar uw nieuwe adres in Spanje. Het is ook mogelijk om uw woning volledig door ons team in te laten richten. Hierbij verzorgen wij alles omtrent de inrichting, van meubels uitzoeken tot en met het afleveren in de woonkamer. Hierbij zijn wij zelf aanwezig om de nieuwe meubels in ontvangst te nemen en zorgen we dat uw woonkamer volledig wordt ingericht.

Onderhoudsservice voor uw woning en service na aankoop

Wilt u afspraken maken voor onderhoud van uw woning tijdens uw afwezigheid? Dan kunt u gebruik maken van onze Property Service en keyholding. En heeft u achteraf nog vragen? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Met onze service na verkoop heeft u geen last van kleine lettertjes achteraf. Na de verkoop van uw woning kunt u ook bij ons terecht wanneer u vragen heeft omtrent uw woning of wanneer u aanvullend advies nodig heeft.

Juridisch of fiscaal advies voor de aankoop van uw woning

Wilt u financieel of juridisch advies voor de aankoop van uw woning? Excellent Marbella werkt samen met het internationale advocatenkantoor Martinez-Echevarria. Hierdoor kunnen wij u direct in contact brengen met een gespecialiseerde partij op het gebied van juridische dienstverlening voor de Spaanse huizenmarkt. Martinez-Echevarria is een advocatenkantoor wat u kan helpen met het opstellen van de koopakte, de juridische afwikkeling van uw aankoop en kan u adviseren op het gebied van een due diligence, belastingen en overige kosten. 

Uw tweede thuis vinden in Spanje met een ervaren makelaar

Droomt u van overwinteren in Spanje? Of werkt u vaak ‘remote’ op afstand en doet u dit liever in het warme Spanje dan in ons koude kikkerlandje? Denk dan eens aan de mogelijkheden van een (tweede) huis in Spanje. U kunt de hele herfst en/of winter overwinteren in uw eigen Spaanse droomwoning en het is de ideale ‘getaway from home’. Excellent Marbella helpt u graag bij het vinden van uw ideale tweede thuis.

Huis zoeken in Spanje? Plan direct een afspraak

Heeft u interesse in een woning in Spanje? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella