Inspectiebezoek

Aanspreekpunt in jouw taal

Persoonlijke begeleiding

Professioneel advies

Betrouwbaar netwerk​​

Inspectiebezoek voor uw woning in het buitenland

Bent u van plan om een woning in het buitenland te kopen? Dan is het aan te raden om vooraf een inspectiebezoek in te plannen. Hierdoor kunt u samen met ons het aanbod bekijken en inspecteren of deze aan uw wensen voldoet. Bovendien zorgt een inspectiebezoek voor veel tijdwinst: u bezichtigt alleen de woningen die echt aan uw eisen voldoen, zodat u makkelijker een keuze kunt maken uit het beschikbare aanbod.

Wat is een inspectiebezoek?

Een inspectiebezoek is een vaak meerdaagse trip waarbij onze vastgoedadviseur samen met u beschikbare woningen in Spanje gaat bezichtigen. Voorafgaand aan uw bezoek heeft u met ons al uw wensen doorgesproken. Aan de hand daarvan hebben wij een aantal woningen geselecteerd die voldoen aan de door u gestelde eisen en wensen. Hierdoor kunt u gericht en zonder tijdverlies verschillende woningen bezichtigen. Uiteraard kunt u de duur van het inspectiebezoek geheel zelf bepalen. Wij raden echter aan om hiervoor minimaal twee tot drie dagen in te plannen, zodat u echt de tijd heeft om alle woningen te bezichtigen. Meestal combineren onze klanten een inspectiebezoek met een midweek tot een week vakantie, zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beschikbare tijd.

Heeft u specifieke vragen over een inspectiebezoek?

Onze werkwijze

Voorafgaand aan uw inspectiebezoek halen wij u op bij de luchthaven. Indien gewenst zetten wij u eerst bij uw hotel af zodat u kunt inchecken en uw bagage af kunt zetten. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunnen we dezelfde dag nog de eerste bezichtigingen doen en de omgeving verkennen. Uiteraard is hierbij ook ruim voldoende tijd om uit te rusten en te ontspannen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de regio kunnen we een optimaal reisschema voor u samenstellen, waardoor u zo efficiënt mogelijk bezichtigingen kunt doen. Tijdens een inspectiebezoek kunt u al uw vragen over de woningen stellen en bespreken we de verschillende mogelijkheden. Wilt u de streek verkennen, dan is dat ook mogelijk. Geef uw interesses aan aan onze vastgoedadviseur, dan nemen wij u mee naar verschillende bijzondere trekpleisters of plaatsen in de buurt. Wilt u tussentijds het reisschema wijzigen? Geen probleem! Wij passen on geheel aan naar uw wensen. Aan het einde van de trip brengen wij u ook weer terug naar de luchthaven. U wordt dus van A tot Z begeleid in het aankoopproces!

Na het inspectiebezoek

Heeft u na de bezichtigingen de knoop doorgehakt en weet u welke woning u wilt kopen in Marbella, Mijas, Benhavis, Puerto Banús, San Pedro de Alcantara bijvoorbeeld Estepona? Dan kunnen we u direct in contact brengen met de juiste advocaten en banken om uw koop juridisch rond te maken. Daarnaast helpen we u met het de benodigde papieren. Wordt er iets voor u gebouwd, dan houden we als aftersales het bouwproces voor u in de gaten en houden u hiervan op de hoogte. Heeft u een woning gekocht en wilt u deze vooraf laten inrichten? Dan kunt u gebruik maken van onze woninginrichtingsservice. Wij kunnen dan de woning naar uw smaak inrichten zodat alles al gereed is voordat u de woning betrekt. Het is ook mogelijk om uw eigen meubels vanuit Nederland naar uw woning in Spanje te laten vervoeren.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie

Excellent Marbella vertelt u graag meer over onze diensten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella