Juridisch en fiscaal

Aanspreekpunt in jouw taal

Persoonlijke begeleiding

Professioneel advies

Betrouwbaar netwerk​​

Juridisch en fiscaal advies bij het aankopen van een woning aan de Costa del Sol

Wilt u in de regio van Marbella een huis kopen? Daar komt een op juridisch en financieel gebied een hoop bij kijken. Wanneer u een huis gaat kopen in Estepona, Mijas, Benhavis, Puerto Banús, San Pedro de Alcantra of Marbella is het prettig om te weten waar u op moet letten. Bij Excellent Marbella kunt u alles onder één dak onderbrengen. Wij werken nauw samen met het internationale advocatenkantoor Martinez-Echevarria, wat gespecialiseerd is in het aankopen van vastgoed in aan de Costa del Sol en aanvullende juridische dienstverlening. Bovendien heeft u bij advocatenkantoor Martinez-Echevarria altijd een Nederlands aanspreekpunt, waardoor juridische zaken altijd in uw eigen taal geregeld kunnen worden.

Download hier hun Nederlandse aankoopbrochure voor meer informatie


W3Schools

Internationaal advocatenkantoor Martinez-Echevarria

Martinez-Echevarria is een internationaal advocatenkantoor dat een grote variëteit aan juridische diensten aanbiedt. Het advocatenkantoor telt meer dan 120 juridische professionals en is verspreid over 16 kantoren in 4 landen. Door middel van een multidisciplinaire aanpak kan er gericht advies worden gegeven aan particulieren en bedrijven. Het advocatenkantoor is al vele jaren actief is binnen de Spaanse woningbranche, waardoor zij een gedegen kennis hebben van de regio en Spaans vastgoed. Als onafhankelijk juridisch adviesbureau behartigen ze de belangen van internationale cliënten die op zoek zijn naar vastgoed in Spanje. Heeft u fiscaal advies of juridische hulp nodig bij de aankoop van uw woning? Bij advocatenbureau Martinez-Echevarria kunt u terecht voor particulier en zakelijk juridisch advies wanneer u een vakantiehuis gaat kopen in Spanje.

Heeft u specifieke vragen over juridisch en fiscaal advies?

Aanbod juridische en financiële diensten

Advocatenkantoor Martinez-Echevarria biedt diverse diensten aan voor het aankopen van Spaans vastgoed. Hierbij kunt u denken aan:

  • Juridische vertegenwoordiging voor de aanbetaling van uw woning
  • Due diligence onderzoek
  • Aanvragen van uw NIE-nummer
  • Nagaan van bestaande schulden gerelateerd tot het onroerend goed in kwestie, zoals de IBI (onroerende voorheffing OV, onroerende zaakbelasting OZB etc.)
  • Betaling van kosten, belastingen en heffingen m.b.t. de definitieve akte
  • Registratie in eigendomsregister
  • Opstellen definitieve koopakte
  • Het op naam zetten en betalen van alle nutsvoorzieningen, (gemeente)belastingen en overige kosten die direct betrekking hebben op het onroerend goed.
  • Opmaken testament voor onroerend goed en Spaanse activa

Voor het aanvragen van juridische of financiele diensten verwijzen we u graag door naar onze juridische partner Martinez-Echevarria.

In één klik meer informatie over de aankoop van een woning in Spanje.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella