Service na verkoop

Aanspreekpunt in jouw taal

Persoonlijke begeleiding

Professioneel advies

Betrouwbaar netwerk​​

Service na verkoop

Na aankoop van uw woning kan u soms nog vragen hebben. Bijvoorbeeld over uw koopovereenkomst, of over de bouwkundige keuring. Wellicht heeft u juridische of financiële vragen of wilt u meer weten over aanvullende diensten voor het onderhoud van uw woning. Dan is het fijn om te weten dat u bij Excellent Marbella altijd terecht kunt met uw woningvragen rondom Marbella, Estepona, Benhavis, San Pedro de Alcantara, Puerto Banús of Mijas. Dit noemen wij ‘service na verkoop’; omdat tevreden klanten voor ons het allerbelangrijkste zijn.

Persoonlijke service, ook na de aankoop van uw woning

‘Uit het oog ,uit het hart’ geldt zeker niet voor Excellent Marbella. Wij houden van persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over woning. Om deze reden zijn we ook na aankoop van een woning beschikbaar voor vragen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over uw hypotheek, of over hoe uw woning het beste kunt onderhouden in uw afwezigheid? Stel deze dan gerust, want wij vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Wilt u een waardetaxatie laten uitvoeren? Ook dan helpen wij u verder. Voor juridische en financiële vragen verwijzen we u overigens ook graag door naar advocatenkantoor Martinez-Echevarria, wat gespecialiseerd is in vastgoed aankopen in de Costa del Sol.

Breng- en ophaalservice

Bent u niet aanwezig en worden er meubels voor u geleverd? Dan kunnen wij voor u aanwezig zijn in het pand om de meubels in ontvangst te nemen. Kiest u voor onze totaalinrichtingsservice dan kunnen we zelfs uw woning volledig voor u inrichten. Komen er huurders van uw woning? Dan kunnen we hen, indien gewenst, tegen een kleine vergoeding ophalen van het vliegveld. Zo kunt u alle zaken omtrent uw woning goed op afstand regelen.

wooninrichting
slaapkamer-inrichting
interieur

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella