Over ons

Aanspreekpunt in jouw taal

Persoonlijke begeleiding

Professioneel advies

Betrouwbaar netwerk​​

Wie is Excellent Marbella?

Excellent Marbella is dé makelaar voor nieuwbouw woningen in Marbella in het midden- en hoogsegment. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we met recht vastgoedspecialist in Spanje te noemen en hebben we een breed netwerk opgebouwd. Hierdoor kennen we woningmarkt van de Costa del Sol op ons duimpje. Bent u op zoek naar een penthouse, luxueuze villa of appartement? Excellent Marbella gaat graag voor u aan de slag!

Persoonlijke service

Onze persoonlijke aanpak is wat ons anders maakt: wij gaan tot het uiterste om voor onze klanten een woning te vinden die bij hen past. Wij verkopen onder andere luxe appartementen, penthouses en villa’s, maar ook als u op zoekt bent naar een ander type woning helpen we u graag verder.

Onze aanpak

In tegenstelling tot veel andere makelaars bieden wij niet enkel online onze woningen aan. In plaats daarvan plannen we met u een persoonlijk gesprek in om kennis te maken. Een tweede woning of een vakantiehuis kopen is namelijk niet zomaar iets! Door het kennismakingsgesprek kunnen we uw wensen ten aanzien van uw woning inventariseren. Onze ervaring leert dat we hierdoor gerichter op zoek kunnen gaan naar uw droomwoning. Aan de hand van uw voorkeuren selecteren wij vervolgens diverse percelen of woningen die bij uw wensen passen. Hierna plannen we in overleg met u een bezichtiging (vaak zijn hiervoor meerdere dagen nodig) om uw toekomstige huis te komen bezichtigen. Bent u helemaal enthousiast? Dan kunnen we zelfs direct de koopakte laten opstellen. Hierdoor kunt u direct beginnen aan uw Spaanse avontuur.

exellent-building
zwembad-marbella
luxe-interior

Onze diensten

Voor onze klanten bieden we speciale diensten aan om de verhuis naar en het verblijf in Spanje zo aangenaam mogelijk te maken. Zo bieden we juridisch en fiscaal advies aan voor het aankopen van uw woning, maar ook totaalinrichting voor uw woning, property service en keyholding en service na verkoop. Hierdoor ontzorgen wij onze klanten volledig op het gebied van verhuizen en vastgoedbeheer.

Meer weten? Wij maken graag kennis met u!

Wilt u graag een woning in Spanje kopen, bijvoorbeeld in Marbella, Mijas of Estepona? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella