Total home care

Aanspreekpunt in jouw taal

Persoonlijke begeleiding

Professioneel advies

Betrouwbaar netwerk​​

Total home care

U heeft misschien een huis gekocht in Marbella, Mijas, Benhavis, Puerto Banús, San Pedro de Alcantara of Estepona. Maar wie heeft er tijd om maandelijks zijn vakantiewoning te onderhouden? Precies om deze reden bieden wij aan onze klanten een property service en keyholding service aan. Dit is volledig vastgoedbeheer en sleutelbehoudservice voor klanten die bij ons een woning gekocht hebben. Hierdoor wordt uw eigendom regelmatig geïnspecteerd en kunnen wij bijdragen aan uw gemoedsrust

Onze property service en keyholding omvat:

 • Sleutelbeheer
 • Maandelijks reguliere inspectie van uw eigendom
 • Controle op tekenen van inbraak/vochtproblemen
 • Controle en inspectie van deuren, ramen, alarm (indien aanwezig), water, elektriciteit en gas.
 • Contact met u na hevige storm of regenval voor een extra inspectie.
 • Rapportage van eventuele problemen met digitale foto’s.
 • Ventilatie van de woning
 • Doorspoelen van sanitair (om stankoverlast tegen te gaan)
 • Schoonmaken woning
 • Spullen voor woning ophalen van Spaans adres en levering aan huis
 • Aanwezig zijn voor afspraken levering meubels
 • (Klein)Onderhoud & reparaties aan uw woning
 • Wasseretteservice
 • Zwembad- en tuinonderhoud
 • Meet en greet met huurders van uw woning

Kortom: alles voor een goed beheer en behoud van uw woning.

Voordelen van total home care in Spanje

Property management service is een aanvullende dienst die wij aan onze klanten aanbieden om uw verblijf in Spanje zo aangenaam mogelijk te maken. Het is tevens een dienst waardoor onze klanten kunnen ontspannen: we inspecteren regelmatig uw woning en nemen contact met u op als zich bijzonderheden voordoen. Ook nemen we uit voorzorg contact met u op, wanneer er bijvoorbeeld kleine reparaties aan het huis verricht dienen te worden. Hierdoor is uw tweede woning of vakantiewoning in Spanje het hele jaar door in topconditie.

Klein onderhoud, interieur aanpassingen en reparaties aan uw woning

Blijkt er uit een inspectie dat er (kleine) onderhoudswerkzaamheden verricht dienen te worden aan uw woning, zoals het verhelpen van een lekkende kraan, vervanging van uw meubels of een peertje dat verwisseld moet worden? Dan voeren wij deze diensten ook voor u uit. Hierdoor blijft uw woning dus in topconditie en kunnen u of uw huurders bij een volgend bezoek in alle rust genieten van het huis en de omgeving. Indien er onderhoud benodigd is zorgen wij dan dat er iemand van ons team aanwezig op de dag dat het onderhoud plaatsvindt en informeren u wanneer het probleem verholpen is. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd op het gebied van woningonderhoud.

Total home care met ons vaste team

Als u kiest voor property home services, dan kunt u ervan op aan dat wij werken met ons vaste team. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet waar u aan toe bent als u de sleutel voor onderhoud overdraagt aan ons team, daarom verlenen we deze diensten met onze vaste medewerkers. Zo kunnen wij u total home care aanbieden waarbij wij echt garant staan voor de kwaliteit van onze diensten. Van schoonmaak tot onderhoudsrondes en tuinonderhoud, wij regelen het persoonlijk voor u.

Interesse? Neem contact met ons op voor een offerte

Heeft u interesse in een of meer van onze diensten bij Excellent Marbella? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bekijk ook onze totaalinrichting en service na verkoop diensten.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella