Investeren in vastgoed spanje

Aanspreekpunt in jouw taal

Persoonlijke begeleiding

Professioneel advies

Betrouwbaar netwerk​​

Investeren in vastgoed in Spanje

Stelt u zich eens voor: een tweede huis in Spanje. U kunt er zomaar naartoe voor een korte vakantie, of zelfs om enkele maanden in te overwinteren als het Nederlandse weer u niet meer kan bekoren. U heeft altijd een uitvalsbasis wanneer u naar Spanje gaat en het is bovendien een investering die zichzelf terugbetaalt! Lees hier alles over investeren in Spaans vastgoed.

Uw vakantiewoning in Spanje als gouden investering

Heeft u interesse in vastgoed in Marbella, Oost Marbella, West Marbella, Malaga of aan de Costa del Sol? Wij geven u geen ongelijk! Een woning in Spanje is een bewezen investering voor de toekomst: de waardevermeerdering van vastgoed in het midden- en hoogsegment op een goede locatie is aanzienlijk.

Het is natuurlijk ook die eerste stap die het zo spannend maakt. Wel of niet investeren? Kiezen voor jong of nieuw vastgoed? Het zijn allemaal beslissingen die erg belangrijk zijn voor uw investering in Spaans vastgoed. Inmiddels kunnen wij echter met zekerheid stellen dat een investering in een Spaanse woning een goede manier is om uw woongenot te vergroten én uw inkomsten! Uw Spaanse vastgoed kan namelijk zomaar een gouden investering zijn! Vakantiewoningen in Spanje zijn onverminderd populair. Ze blijken in praktijk vaak goed verhuurbaar te zijn én in waarde te stijgen. In het bijzonder de nieuwbouw en het jonge vastgoed.

Heeft u specifieke vragen over investeren in vastgoed in Spanje?

Hoe kunt u investeren in Spaans vastgoed?

Er zijn meerdere manieren om te investeren in Spaans vastgoed. U kunt in vastgoed investeren om dit later te verhuren of te verkopen, of u kunt het Spaanse vastgoed als investering voor uw eigen woonplezier kopen. Excellent Marbella helpt u met het vinden van een geschikte woning en ontzorgt u van A tot Z tijdens het aankoopproces. Zo kunt u bij ons terecht voor juridisch en fiscaal advies, totaalinrichting van uw woning, service na verkoop en total home care.

Waarom investeren in Spaans vastgoed?

Is investeren in een woning in Spanje een goed idee? Dat is een vraag die veel investeerders (in spé) zichzelf stellen. Een woning in Spanje is om meerdere redenen een goede investering:

  • Verhoging eigen woonplezier
  • Altijd een tweede (t)huis onder de zon
  • Met het groeiende woningtekort is de vastgoedmarkt interessant voor beleggers
  • Door de coronapandemie zijn de Spaanse huizenprijzen gedaald, zowel in de steden als toeristische gebieden. Hierdoor is het nu een goed moment om in vastgoed te investeren.
  • Kopers hebben bij nieuw vastgoed recht op wettelijk bepaalde garanties en bankgaranties.
  • Marbella biedt naast mooi weer ook een goede infrastructuur, een hoge kwaliteit van leven en veel kwaliteit en luxe op diverse gebieden.
  • Aanzienlijke waardevermeerdering van uw woning

Investeren en beleggen in vastgoed in Spanje

Een Spaanse woning is een waardevol beleggingsobject voor investeerders. U kunt een villa of woning helemaal vanaf nul laten bouwen. Investeren en beleggen in Spaans vastgoed betekent dat u uw droomwoning helemaal naar wens kunt laten bouwen op een van de meest zonnige plekken ter wereld. U kunt daarnaast profiteren van een waardevermeerdering van uw investering, wanneer u deze met winst verkoopt. Dit maakt investeren en beleggen in Spaans vastgoed een slimme keuze, zowel voor de korte als lange termijn. Het is investering waar u veel rendement van kunt ontvangen en waar u zelf ook veel plezier aan kunt beleven.

Hoge kwaliteit vastgoed

De afgelopen jaren zijn er grote stappen gemaakt in de kwaliteit van bouwen. Door de huidige richtlijnen zijn de kwaliteitseisen voor nieuwbouw omhoog gegaan en wordt al het nieuwbouw vastgoed conform deze richtlijnen opgeleverd. Zo hebben vrijwel alle nieuwbouwwoningen nu zowel thermische als akoestische isolatie en duurzame verwarming (eventueel in combinatie met vloerverwarming). De klant van nu wil naast wooncomfort ook meer luxe; wat ook terug te zien is in de ontwerpen van jong en nieuw vastgoed. Zo zijn grote ramen en schuifpuien beter geïsoleerd en er zijn meer mogelijkheden op het gebied van extra faciliteiten zoals grote terrassen en badkamers met saunafaciliteiten. Alles kan voor u gerealiseerd worden! Een nieuwbouwwoning wordt casco opgeleverd, inclusief badkamer en keuken. U kunt dus direct uw nieuwe woning betrekken, het enige wat u nog hoeft te doen is meubels te kiezen voor de inrichting. Uw tweede huis moet immers net zo goed, zo niet beter zijn dan uw huidige woning thuis. Het jong en nieuwe vastgoed wordt altijd conform de hoogste kwaliteitseisen opgeleverd, zodat u verzekerd bent van een uitmuntende woning!

‘Off plan’ een woning kopen in Spanje

‘Off plan kopen’ wil letterlijk zeggen: vanaf een plan kopen. U koopt dan een woning via een verkoopkantoor op locatie met een tekening of maquette van de woning. Als koper heeft u keuze uit een aantal appartementen op een bepaalde locatie; dit kunnen er 20 tot 200 zijn. De appartementen worden doorgaans binnen 18 tot 20 maanden opgeleverd, afhankelijk van het type woning en de voortgang van de bouwwerkzaamheden.
Kiest u voor off plan kopen en bent u een van de eerste kopers? Dan wordt u als kopende partij beloond met lage prijzen. In het beginstadium van het bouwproject profiteert u van lagere prijzen voor de woning. Wanneer er zo’n 30 tot 40% van het totale aantal woningen verkocht is, gaan de prijzen voor de woningen omhoog. De prijzen stijgen opnieuw wanneer eerste woningen gereed zijn. Deze prijsstijgingen kunnen oplopen tot 20%, waardoor u dit als koper al hebt terugverdiend door in het beginstadium te kopen. Bovendien heeft u eerste keuze en heeft u inspraak in zaken als de indeling van de woning en het soort tegels wat gebruikt wordt voor de inrichting van uw badkamer en keuken. U kunt dus meer rendement krijgen van uw nieuwbouwwoning, wanneer u deze off plan koopt.

Meer weten over investeren in Spaans vastgoed? Neem contact met ons op!

Excellent Marbella helpt u graag bij het zoeken naar een geschikte woning in Spanje. Wilt u meer weten over beleggen of investeren in een woning in Spanje, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw ideale woning te vinden!

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella