Artola Homes fase2

vanaf486.000

Artola Homes fase2

Artola Homes II is een gesloten wooncomplex van 56 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers, verdeeld over laagbouwblokken die zullen worden gebouwd op twee aangrenzende percelen en waarvan het originele en innovatieve ontwerp perfect is geïntegreerd in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Hier draait alles om het creëren van ruimtes die de rust en kalmte zullen overbrengen die u in de omgeving zoekt.

Dankzij de uitgekiende lay-out kunt u de perfecte oriëntatie voor uw huis kiezen: of u nu liever geniet van spectaculaire zonsopgangen, of u nu frontaal uitzicht wilt op de brede Middellandse Zee of zelfs de eeuwige zonsondergangen van de zomer, 

Het complex heeft ook 3 indrukwekkende gemeenschappelijke zwembaden, privé-sportscholen op beide percelen, evenals ongelooflijke tuinen met uitzicht op de aangrenzende golfbaan en het indrukwekkende uitzicht op zee dat beschikbaar is voor dit project.

In Artola is alles ontworpen om de toch al ruime kamers te maximaliseren: porseleinen vloeren van groot formaat, woonkamer en keuken geïntegreerd in dezelfde ruimte, grote ramen zowel in de kamers als in de woonkamer, waardoor er altijd natuurlijk licht binnenkomt. van de dag, evenals spectaculaire terrassen waar u kunt genieten van ontspannende momenten in het beste gezelschap.

De keuken, ontworpen met toonaangevende merken, is als één geheel ontworpen in de hoofdruimte: kwartswerkbladen, inbouwapparatuur en geïntegreerde ledverlichting die voor verfijning en warmte zorgen. In de badkamers is gekozen voor de elegantie van het grote porseleinen formaat. Ontwerp reflectie en garantie.

Dit alles zonder de functionaliteit te vergeten en altijd een voorstel voor een laag verbruik te bieden, rekening houdend met de criteria van duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort.

Neem voor meer informatie of het inplannen van een (bezichtigings)afspraak contact met ons op!


Ons online vastgoedaanbod is slechts een kleine selectie van al het actuele & beschikbare vastgoed in en rond Marbella. Deze selectie van beschikbaar kwaliteits-vastgoed is om u een indruk te geven van de diversiteit, locaties en prijzen!  Om het vooral overzichtelijk te houden voor u, tonen we niet  al het vastgoed wat er momenteel beschikbaar is. Door onze sterke relatie met promotoren, collega’s en toegang tot vastgoed-databases hebben wij inzicht in al het overige wat er beschikbaar is. Bespreek het met ons, wij filteren voor u! 

Gegevens

Pand Type : UITVERKOCHT / SOLD OUT!
Prijs : vanaf486.000
Land : Spanje
Plaats : Cabopino
Status : Te koop
Pand ID : 10431

Internal Structure

Badkamers : 2

Energy Efficiency

Energy Class : A+
Energy Performance of the Listing : high
| Energy class A+
A+
A B C D E F G H

Eigenschappen

Sauna
Zwembad
Winkels in de buurt
Spa
vloerverwarming
Zeezicht
Golfbaan
bergruimte
parkeergarage

Omgeving & Locatie

Get Directions

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella