Bahia-La Cala de Mijas

vanaf315.000

Bahia-La Cala de Mijas

Dit Project is gelegen in een bevoorrechte omgeving,(Calanova Golf ,La Cala de Mijas) met panoramisch uitzicht op zee en de bergen, georiënteerd voor optimaal natuurlijk licht en zonneschijn.

Dit kleinschalige project met twee en drie slaapkamers in deze “gated” community variëren van  woningen met tuinen  op de eerste verdieping tot grote penthouses met rondom terrassen. De eerste fase wordt gelanceerd in de zomer van 2022 en omvat een volledig aanbod van ontwerp- en ondersteunende diensten. Het gevoel voor kwaliteit en mooie eigentijdse vormgeving van deze stijlvolle ontwikkeling is duidelijk vanaf het moment dat u bij de entree aankomt. Ontworpen voor de optimale levensstijl aan de Costa del Sol, heeft de ontwikkeling de hoogwaardige afwerking en bijpassende recreatieve voorzieningen. Deze ontwikkeling biedt een selectie van appartementen op de begane grond, eerste en tweede verdieping en penthouses met een keuze uit twee of drie slaapkamers. Design en detaillering zijn onberispelijk, en de binnenruimte varieert van 87m 2 tot 102m 2 , met grote panoramische terrassen. De omhullende terrassen van de penthouses zijn bijzonder indrukwekkend, omdat ze een volledig 360º-uitzicht op de omgeving bieden en de ruimte bieden voor een werkelijk inspirerende levensstijl, compleet met lounge- en eetgedeeltes in de buitenlucht. Het is de ultieme levensstijl. Kwaliteit van bouw, materialen en ontwerp bepalen de high-end-filosofie in concept en uitvoering, zodat u bij Bahia uw huis solide, mooi en functioneel zult vinden.

Neem voor meer informatie of het inplannen van een (bezichtigings)afspraak contact met ons op!


Ons online vastgoedaanbod is slechts een kleine selectie van al het actuele & beschikbare vastgoed in en rond Marbella. Deze selectie van beschikbaar kwaliteits-vastgoed is om u een indruk te geven van de diversiteit, locaties en prijzen!  Om het vooral overzichtelijk te houden voor u, tonen we niet  al het vastgoed wat er momenteel beschikbaar is. Door onze sterke relatie met promotoren, collega’s en toegang tot vastgoed-databases hebben wij inzicht in al het overige wat er beschikbaar is. Bespreek het met ons, wij filteren voor u! 

Gegevens

Pand Type : OFF-PLAN / NIEUWBOUW
Prijs : vanaf315.000
Land : Spanje
Status : Te koop
Pand ID : 10656

Internal Structure

Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Oppervlak M2 : 87-102

Energy Efficiency

Energy Class : B
Energy Performance of the Listing : high
A+ A
| Energy class B
B
C D E F G H

Eigenschappen

Zwembad
Winkels in de buurt
tuin/terras
ruim balkon
energie-efficiënt
Zeezicht
Golfbaan
bergruimte
parkeergarage
rolstoelvriendelijk

Omgeving & Locatie

Get Directions

Trefwoorden

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella