MesasHomes Estepona

Vanaf297.300

MesasHomes Estepona

Mesas Homes is een wooncomplex met in totaal 187 woningen met één, twee, drie en vier slaapkamers, verdeeld over drie verschillende woonwijken. Geavanceerd ontwerp past perfect bij de natuurlijke omgeving in een populaire en gevestigde omgeving op slechts enkele minuten van het strand, het stadscentrum en de jachthaven van Estepona. Mesas Homes biedt u de perfecte woning op de perfecte plek.

Mesas Homes is een nieuw gebouwd wooncomplex bestaande uit drie verschillende ruimtes, waar design en comfort hand in hand gaan met het concept van een zeer aantrekkelijk complex in een bevoorrechte omgeving. Eigenschappen op het zuidoosten zorgen voor optimaal gebruik van natuurlijk licht, en een verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht op zee en/of de stad vanaf ruime terrassen die ontworpen zijn om huizen te verbinden met de schoonheid van hun omgeving. .
Het ontwerp van de gemeenschappelijke ruimtes van het Mesas Homes-complex weerspiegelt een toewijding aan duurzaamheid en beschikt over faciliteiten van topkwaliteit en een breed scala aan voorzieningen met behulp van de allerbeste materialen.

Elke woonzone heeft aangename gemeenschappelijke ruimtes met tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. Het centrale gebied heeft ook een uitzonderlijk binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Daarnaast beschikt Mesas Homes over 245 parkeerplaatsen en 171 bergingen in de onderbouw van het complex. Alle woningen hebben een eigen garage en berging inbegrepen in de prijs.

Mesas Homes is ontworpen om aan uw eisen te voldoen. Het complex is ontworpen om design en comfort te combineren met een bijzonder aantrekkelijke wooncomplexomgeving.

De ruime, perfect verlichte interieurs hebben woon- en eetkamers die uitkomen op grote terrassen. Lichte, open keukens zijn volledig uitgerust met energiezuinige apparaten die de toewijding van Neinor Homes aan duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort weerspiegelen.

Gegevens

Pand Type : NOG ENKELE BESCHIKBAAR!
Prijs : Vanaf297.300
Land : Spanje
Plaats : Estepona
Status : Te koop
Pand ID : 9777

Internal Structure

Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Oppervlak M2 : Vanaf 107 m²

Bijlagen

Video

Eigenschappen

Zwembad
Winkels in de buurt
terras
Balkon
vloerverwarming
binnenzwembad
Zeezicht
Health Club
tuin
bergruimte
parkeergarage

Omgeving & Locatie

Get Directions

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella