One Oak – Torremolinos

vanaf345.000

One Oak – Torremolinos

One Oak – Torremolinos

  • 1-slk  v.a  € 298.000
  • 3-slk v.a. € 345.000

One Oak is een nieuw woonproject in Torremolinos, met uitzicht op de Middellandse Zee. Met een keuze uit 1, 2, 3 of 4 slaapkamers, kunt u kiezen voor een van de appartementen, een penthouse of een gelijkvloerse woning.

Het project ligt in een rustige en gevestigde omgeving tegenover de Sunny View school, naast het beschermde natuurgebied van Pinar del Moro en met alle diensten die u nodig heeft zonder de auto te hoeven gebruiken: openbare scholen en instituten, de sportfaciliteiten van het gemeentelijk sportcentrum, het gemeentelijk auditorium, het recreatiegebied van Los Manantiales en verschillende grote supermarktketens. Bovendien hebt u een van de beste stranden van de Costa del Sol op slechts 5 minuten rijden; de luchthaven van Malaga op 10 minuten en de stad Malaga op slechts een kwartier.

Tijdens het ontwerpproces van One Oaks hebben de architecten van HCP een van hun fundamentele doelstellingen toegepast, namelijk het geven van authentieke waarde aan de architectuur door haar elementaire principes van schoonheid, kracht en nut. Drie kenmerken die een even omvangrijk als samenhangend werk definiëren en die we vandaag delen in dit, een van onze meest bijzondere projecten.

De gemeenschappelijke ruimten van One Oak worden omgeven door zorgvuldig aangelegde tuinen en bieden twee grote buitenzwembaden en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Een exclusieve gemeenschap en faciliteiten waarvan de locatie in het wooncomplex is ontworpen om de toegang te vergemakkelijken en de interne looppaden te vereenvoudigen. De woonkamers bieden een geïntegreerde keuken en ruime toegang tot de terrassen, waardoor een grote leefruimte ontstaat die de grenzen tussen exterieur en interieur minimaliseert.

Als u op zoek was naar een stukje mediterrane lucht, dan hebben de One Oak penthouses een spectaculair panoramisch terras, zodat u de zon kunt zien vanaf het moment dat deze opkomt boven de horizon totdat deze achter de bergen verdwijnt.

Gegevens

Pand Type : Appartement / Penthouse
Prijs : vanaf345.000
Land : Spanje
Status : Te koop
Pand ID : 11263

Internal Structure

Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Oppervlak M2 : 121-187

Energy Efficiency

Energy Class : B
A+ A
| Energy class B
B
C D E F G H

Eigenschappen

Zwembad
infinity-pool
Winkels in de buurt
tuin/terras
ruim balkon
energie-efficiënt
Zeezicht
Health Club
parkeergarage
parkeerplaats
rolstoelvriendelijk

Omgeving & Locatie

Get Directions

Trefwoorden

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella