Living Estepona

vanaf224.000

Living Estepona

LIVING ESTEPONA  is een van de laatste kansen om een ​​nieuw gebouwd pand te verwerven in het centrum van Estepona, naast de zee, op 1 minuut van het strand. Een gedroomde en haalbare levensstijl voor enkelen.

Living Estepona is een prachtige residentiële ontwikkeling met slechts 23 appartementen, een met 1 slaapkamer en 22 eenheden met 2 slaapkamers, waardoor er in totaal 23 woningen zijn gelegen in het centrum van Estepona, aan de Costa del Sol, Malaga.

Comfortabele en functionele ruimtes , de appartementen met 2 slaapkamers hebben een bebouwde oppervlakte variërend van 88 m² voor de kleinste tot 105 m² voor de grootste, met een individuele ondergrondse parkeerplaats en een lift van de garage naar de woningen.

Neem voor meer informatie of het inplannen van een (bezichtigings)afspraak contact met ons op!


Ons online vastgoedaanbod is slechts een kleine selectie van al het actuele & beschikbare vastgoed in en rond Marbella. Deze selectie van beschikbaar kwaliteits-vastgoed is om u een indruk te geven van de diversiteit, locaties en prijzen!  Om het vooral overzichtelijk te houden voor u, tonen we niet  al het vastgoed wat er momenteel beschikbaar is. Door onze sterke relatie met promotoren, collega’s en toegang tot vastgoed-databases hebben wij inzicht in al het overige wat er beschikbaar is. Bespreek het met ons, wij filteren voor u! 

Gegevens

Pand Type : UITVERKOCHT / SOLD OUT!
Prijs : vanaf224.000
Land : Spanje
Plaats : Estepona
Status : Te koop
Pand ID : 9988

Internal Structure

Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Oppervlak M2 : 88-105M²

Eigenschappen

Zwembad
Winkels in de buurt
Zeezicht
parkeergarage

Omgeving & Locatie

Get Directions

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella