Solana Village -La Cala Golf Resort

vanaf305.000

Solana Village -La Cala Golf Resort

Solana Village

Nieuwbouw appartementen in La Cala Golf Resort

Deze kwaliteits-appartementen in La Cala Golf liggen verweven tussen de prestigieuze golfbanen van La Cala en bieden een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de bergketen van Mijas.

De ruim twee tot drie slaapkamer appartementen en penthouses hebben een elegant en modern design en zijn voorzien van gemeenschappelijke tuinen en een exclusief lagune zwembad van 600 m2. De koper mag kiezen uit twee types appartementen.

De eerste fase bestaat uit 4 blokken laagbouw met in het totaal 36 units. Het gebouw voldoet aan de nieuwe Europese wetgeving en heeft energiecertificaat B. De woningen staan voor maximale geluidsdemping, optimale warmte-isolatie en betere energie-efficiëntie.

De eigenaren van Solana Village krijgen speciale voordelen in alle faciliteiten van de La Cala Resort. Die beschikt over drie 18-holes golfbanen, een hydrotherapie centrum met spa, een 4-sterrenhotel, tennisbanen, een hardlooppiste, een fitnesszaal met gekwalificeerde trainers, een professioneel voetbalveld, een golfschool met oefenbaan en 24/7 bewaking. En dit alles in een fantastische, natuurlijke omgeving.

Voor meer informatie of het inplannen van een (bezichtigings)afspraak neem contact met ons op!


Ons online vastgoedaanbod is slechts een kleine selectie van al het actuele & beschikbare vastgoed in en rond Marbella. Deze selectie van beschikbaar kwaliteits-vastgoed is om u een indruk te geven van de diversiteit, locaties en prijzen!  Om het vooral overzichtelijk te houden voor u, tonen we niet  al het vastgoed wat er momenteel beschikbaar is. Door onze sterke relatie met promotoren, collega’s en toegang tot vastgoed-databases hebben wij inzicht in al het overige wat er beschikbaar is. Bespreek het met ons, wij filteren voor u! 

Gegevens

Pand Type : Appartement / Penthouse
Prijs : vanaf305.000
Land : Spanje
Status : Te koop
Pand ID : 11496

Internal Structure

Slaapkamers : 3
Badkamers : 2

Energy Efficiency

Energy Class : B
A+ A
| Energy class B
B
C D E F G H

Eigenschappen

Sauna
Zwembad
infinity-pool
Winkels in de buurt
tuin/terras
Spa
ruim balkon
energie-efficiënt
Golfbaan
Health Club
bergruimte
parkeergarage
parkeerplaats
rolstoelvriendelijk
Socialclub

Omgeving & Locatie

Get Directions

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers
Chat openen
1
Hi,
Heeft u iets gezien wat uw interesse wekt,of gewoon een andere vraag?
stel hier uw vraag voor snel een antwoord..

Met warme groet,
ExcellentMarbella